JeVe

Voor iedereen tussen 16 en de 21 jaar oud

Om de week komt de JeVe bij elkaar in het Kerkhuis of bij een JeVe-lid thuis. Tijdens deze avonden bespreken we samen een onderwerp en is er tijd om gezellig bij te kletsen. Wanneer we bij een JeVe-lid thuis zijn eten we van te voren ook nog met z’n allen, wat altijd erg gezellig is !

Naast de reguliere avonden gaan we elk jaar samen met de andere jongeren van de Kruiskerk op kamp en is er, door het succes van afgelopen keer, aan het einde van het seizoen een zeildag.

Dus ben je tussen de 16 en de 21 jaar oud en vind je het leuk om met leeftijdsgenoten uit de kerk tijd door te brengen? Voel je dan van harte welkom op onze avonden!

Erwin van Maaren of Nadine van Nijen

jv@kruiskerk-arnhem.nl