jongerenpastoraat

Jongeren zien, horen en missen!

Als Kruiskerk zijn we gezegend met een groot aantal kinderen en jongeren. Daar zijn we als gemeente blij mee en dankbaar voor! We hopen en bidden dat ‘onze’ jeugd ook blij en dankbaar is dat ze bij deze familie van God mogen horen.

Geloven in God is niet vanzelfsprekend. Dit brengt voor ons als gemeente een taak en uitdaging met zich mee. Hoe zorgen we voor een veilige en prettige omgeving waarin de jeugd zich welkom voelt en waar ze merken dat ze als volwaardig gemeentelid meetellen?

Naast het zondagse gemeenteleven worden er ook diverse jeugdactiviteiten georganiseerd. Net als bij het kringenwerk zijn deze jeugdactiviteiten een plek om te bouwen aan onderlinge relaties. Plekken om samen te zoeken naar wie God voor ons wil zijn, vragen te stellen, te twijfelen en te geloven.

Maar soms zijn er situaties waarin het goed is om 1-op-1 met iemand te praten om zo moeite en zorgen te delen. Het Jongerenteam wil er voor jongeren zijn die eens met iemand willen praten!
Een luisterend oor voor ze zijn.

Het Jongerenteam is samengesteld uit de volgende mensen:

Daniël van der Veer (jeugdouderling / aanspreekpunt)
Harry Langenburg (jeugddiaken)
Anita van Kranenburg (jongeren- en gezinswerker)
Hanna Christen (Pastoraal Jongerencoach)
Eke Petter (Pastoraal Jongerencoach)

Het is goed om je leven met elkaar te delen en kwetsbaar te zijn. Zoek ons dus op als je eens (gezellig) wilt kletsen!
jongerenteam@kruiskerk-arnhem.nl