tieneratelier

Het Tieneratelier is een plek waar creativiteit, geloof en samen bezig zijn centraal staat. Een keer per maand wordt in de Diepgang van de Kruiskerk een middag georganiseerd voor meiden vanaf de brugklas. We starten om 11.15 uur en het duurt tot 13.30 uur. We lunchen gezellig samen en eten gezamenlijk van al het lekkers dat iedereen heeft meegenomen. Verder zijn we gewoon lekker creatief bezig met een bepaald materiaal of onderwerp en ondertussen is er tijd en ruimte om met elkaar te kletsen.

Wil je een keer komen kijken? Ben je benieuwd wanneer de volgende keer is? Of heb je een andere vraag?

Stuur dan een appje naar Jasmijn: (06-459 07 147)