Youth Alpha

De Youth Alpha is een basiscursus over het christelijke geloof waarbij jongeren op een laagdrempelige en eigentijdse manier worden uitgedaagd om in 10 avonden en een weekend na te denken over hun leven en geloven in God. Het is kort, krachtig en altijd heel gezellig! Elke avond is er een maaltijd, muziek, een inspirerende spreker en een gesprek in kleine groepjes. De leeftijd is vanaf 14-15 jaar.

Eens per 2 jaar willen we als Kruiskerk de jongeren de gelegenheid bieden om mee te doen met een interkerkelijke Youth Alpha.

Wil je weten of er binnenkort een Youth Alpha start? Informeer dan even bij Cluster Jeugd!

clusterjeugd@kruiskerk-arnhem.nl