zendingscommissie

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

• De betrokkenheid van de gemeenteleden met het zendingswerk levend houden en stimuleren
  • Contact met overkoepelende organen (NGK Kampen en Zendingsbureau CGK Veenendaal)
  • Zorg dragen voor de financiele opvolging van de benodigde middelen van bovenstaande activiteiten
  • Vergroten zendingsbewustzijn
  • Actieve participatie van de hele gemeente (zenden of gezonden worden!)

Vergaderfrequentie- en locatie
Commissie vergaderingen 6 keer per jaar bij commissieleden thuis. Daarnaast zijn er gemiddeld 3 vergaderingen voor het werk van de NGK en 1 van de CGK.

Commissievoorzitter
Marjanne den Braber