predikanten

Predikant Casper Koolsbergen

Casper KoolsbergenNa het hele land doorkruist te hebben (van Den Haag tot Franeker, van Hilversum tot Ermelo) werk ik sinds 2005 in Arnhem. Preken maken heeft m’n hart: oude én nieuwe dingen ontdekken in een Woord dat leeft. En erover in gesprek gaan met anderen, wie of wat ze ook zijn. Hun vragen en twijfels zijn soms ook m’n eigen vragen en twijfels. M’n ervaringen als legerpredikant (1987-1995) kan ik daarbij nog steeds goed gebruiken. Plus m’n interesse om het geloof zorgvuldig vorm te geven, in woord en beeld. Gaan voor kwaliteit. Maar ook aanvaarden dat we kwetsbare mensen zijn die fouten maken. Dat is het ergste niet. Als we ons maar aan God willen geven, en dan ook aan elkaar. Ik ben bereikbaar via het emailadres: koolsbergen@kruiskerk-arnhem.nl

Predikant Taco Postuma

Op 22 januari 2017 heeft ds. Taco Postuma zijn intrede gedaan in onze gemeente. Een persoonlijk bericht op deze pagina volgt binnenkort. Hij is per email bereikbaar via postuma@kruiskerk-arnhem.nl . Telefonisch via 026-8401581.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem