Plant een bijbel

 

Een eigen Bijbel voor vervolgde christenen

 

Het hebben van een eigen Bijbel lijkt soms heel gewoon, maar dat is het niet. Miljoenen vervolgde christenen hebben er geen. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. Daarom organiseert Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen) de potgrondactie ‘Plant een Bijbel’. U kunt heel eenvoudig helpen door potgrond te bestellen of door de actie met een gift voor Bijbels te ondersteunen. Van de opbrengst worden Bijbels verspreid in landen waar christenen worden vervolgd. Bestellen kan via www.stichtinghvc.nl/planteenbijbel en de bestelde potgrond kan op D.V. 19 maart 2022 worden opgehaald.

 

Bestellen of schenken
Bij het bestellen van potgrond kiest u op de HVC-website een afhaalpunt bij u in de buurt. Op zaterdag 19 maart kan de bestelde potgrond van 10:00 tot 14:00 uur worden opgehaald bij het door u gekozen afhaalpunt. Van de opbrengst van twee zakken potgrond kan één Bijbel worden uitgedeeld. Hebt u geen potgrond nodig? Dan kunt u alsnog Bijbels schenken. Voor vijf euro geeft u al iemand een eigen Bijbel.

 

Grote vraag naar Bijbels
De vraag aan om Bijbels aan HVC neemt alsmaar toe. Dankzij de ‘Plant een Bijbel’ kon HVC voorgaande jaren al veel mensen een eigen Bijbel geven in landen als China, Iran, Irak, India, Pakistan en Noord-Korea. Daar waar nodig smokkelt HVC de Bijbels naar hen toe. HVC brengt ze naar afgelegen gebieden en deelt ze uit in gevangenissen. Steeds weer overheerst dankbaarheid wanneer christenen hun eigen Bijbel ontvangen. HVC droomt ervan om in 2022 dankzij de potgrondactie 7.500 Bijbels uit te delen. Hoeveel Bijbels neemt u voor uw rekening?

 

Actie van HVC

Stichting HVC helpt vervolgde christenen. De actie Plant een Bijbel is een jaarlijks terugkerende actie, die steeds harder nodig is. Er zijn wereldwijd vele (nieuwe) gelovigen, die geen eigen Bijbel bezitten. HVC wil naast hen staan en een verschil maken in hun situatie. Het is de Bijbel die gelovigen wereldwijd verbindt. Laten we er daarom voor zorgen dat zo veel mogelijk mensen een eigen Bijbel kunnen lezen, nu het nog kan!

 

Lees meer op: www.stichtinghvc.nl/planteenbijbel

 

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl

Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem