Pre Marriage Course

Pas getrouwd / trouwplannen / samen verder?

In oktober/november 2019 wordt in Arnhem (of  directe omgeving, locatie moet nog vastgesteld worden) de Pre Marriage Course gegeven:

Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie.  Tijdens vijf leuke en ontspannen avonden geef je een positieve boost aan je relatie!

Wat houdt de Pre Marriage Course in?

De cursus duurt vijf avonden. Theorie en praktijk lopen op een aansprekende manier door elkaar. Eigenlijk komen alle onderwerpen, die belangrijk zijn om je relatie goed te houden of te verbeteren, aan de orde.

Wat zijn de onderwerpen?

• Communicatie: praten en luisteren
  • Toewijding: tijd voor elkaar nemen, omgaan met ouders en schoonouders
  • Conflicten oplossen: omgaan met boosheid en vergeving
  • Liefde levendig houden: vriendschap en seksualiteit
  • Gedeelde doelen en waarden: gelijkwaardigheid en verbondenheid

Hoe zien de avonden eruit?

De avonden zijn erg relaxed, maar rustig achterover leunen is er niet bij. Het is wel de bedoeling dat jullie open en eerlijk alles samen doorspreken. We beginnen met koffie en lekkere hapjes. Daarna worden er korte inleidingen over de verschillende onderwerpen gehouden. Die worden afgewisseld met oefeningen en vragen die jullie met z’n tweeën bespreken aan de hand van een werkboekje.

Voor wie is de cursus?

Als jullie willen werken aan een sterke en blijvende relatie, is deze cursus echt iets voor jullie. De cursus is op christelijke uitgangspunten gebaseerd, maar heel praktisch en waardevol voor ieder stel. Met of zonder christelijke achtergrond, iedereen is welkom!

Wanneer:   Op 5 vrijdagavonden in oktober en november 2019, precieze data worden nog vastgesteld

Waar:          Nog niet bekend, maar we maken het sws gezellig!

Hoe laat:     Ontvangst met koffie om 19.30 uur. Na 22 uur nog tijd voor een hapje en drankje.

Kosten:        maximaal € 50 per stel

www.premarriagecourse.nl

Geef je op via: lucyschipstra@gmail.com

of informeer bij:  Arjan en Lucy Schipstra: 026-3705837 / 06-51754234