Present

Aan Gods hand opbouwen na een spannende tijd.n

Wat een zwaar jaar hebben wij gehad! Door Corona waren wij een tijd lang vooral op onszelf aangewezen. Een tijd van meer rust, maar misschien ook eenzaamheid. Je kon je niet inzetten om anderen te helpen, maar misschien kreeg je zelf ook wel minder hulp. Nu Nederland weer langzaam opengaat, blijkt dat hulpverleners en hun cliënten zó veel werk in te halen hebben, dat ze alsnog kopje onder dreigen te gaan. Laten wij als christenen hen proberen te helpen vanuit Gods liefde voor ons!

Ik werk sinds kort als Projectcoordinator bij Stichting Present.  Vanuit die functie probeer ik een brug te slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die de hulp keihard nodig hebben. Ik koppel vraag en aanbod aan elkaar, ontzorg waar mogelijk, en tover zo hopelijk heel veel glimlachen op heel veel gezichten! Mag ik jullie ook inzetten? Jezus ging ons in liefde voor, wij mogen uit liefde volgen. Door als vrijwilliger via Stichting Present aan de slag te gaan, kan de hulpverlener zich focussen op de cliënt. Jij maakt contact, helpt met nodige klussen, ruimt op, organiseerd iets sociaals en laat je van je positiefste kant zien, zodat er – letterlijk – ruimte ontstaat tussen hulpverlener en cliënt om ook aan de slag te gaan. Dat maakt iedereen sterker. Het past prachtig in onze bijbelse missie, want stichting Present is gebaseerd op het voorbeeld van Jezus.

Meld je nu aan als vrijwilligersgroep (kring, gezin, vrienden, bedrijf etc.) bij Stichting Present. Het hoeft niet meer als een dag(deel) te kosten. Kijk op  https://stichtingpresent.nl en het is zo gepiept. Jij bepaalt wat je wil doen en wanneer, ik regel de rest.

Hopelijk tot snel!

Henry Witteveen

 

 

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl

Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem