Present

Aan Gods hand opbouwen na een spannende tijd.n

Wat een zwaar jaar hebben wij gehad! Door Corona waren wij een tijd lang vooral op onszelf aangewezen. Een tijd van meer rust, maar misschien ook eenzaamheid. Je kon je niet inzetten om anderen te helpen, maar misschien kreeg je zelf ook wel minder hulp. Nu Nederland weer langzaam opengaat, blijkt dat hulpverleners en hun cliënten zó veel werk in te halen hebben, dat ze alsnog kopje onder dreigen te gaan. Laten wij als christenen hen proberen te helpen vanuit Gods liefde voor ons!

Ik werk sinds kort als Projectcoordinator bij Stichting Present.  Vanuit die functie probeer ik een brug te slaan tussen mensen die willen helpen en mensen die de hulp keihard nodig hebben. Ik koppel vraag en aanbod aan elkaar, ontzorg waar mogelijk, en tover zo hopelijk heel veel glimlachen op heel veel gezichten! Mag ik jullie ook inzetten? Jezus ging ons in liefde voor, wij mogen uit liefde volgen. Door als vrijwilliger via Stichting Present aan de slag te gaan, kan de hulpverlener zich focussen op de cliënt. Jij maakt contact, helpt met nodige klussen, ruimt op, organiseerd iets sociaals en laat je van je positiefste kant zien, zodat er – letterlijk – ruimte ontstaat tussen hulpverlener en cliënt om ook aan de slag te gaan. Dat maakt iedereen sterker. Het past prachtig in onze bijbelse missie, want stichting Present is gebaseerd op het voorbeeld van Jezus.

Meld je nu aan als vrijwilligersgroep (kring, gezin, vrienden, bedrijf etc.) bij Stichting Present. Het hoeft niet meer als een dag(deel) te kosten. Kijk op  https://stichtingpresent.nl en het is zo gepiept. Jij bepaalt wat je wil doen en wanneer, ik regel de rest.

Hopelijk tot snel!

Henry Witteveen