Presents Tijdcollecte

TIJDCOLLECTE

Zondag 10 februari hebben we de “tijdcollecte” gehouden en er zat al een stapeltje ingevulde briefjes in de doos, daar zijn we blij mee!

Verder zag ik dat er briefjes in tassen en jaszakken werden gestoken, we hopen dat die ook nog ingevuld gaan worden.

Bekijk  het briefje nog eens en overleg met jezelf, je kring, je gezin of je collega’s en geef een datum op…wij zorgen er voor dat u op de aangegeven datum aan de slag kunt.

De doos zal nog een paar weken achter in de kerk staan maar u mag het briefje ook aan mij geven of aanmelden via michel.petri@presentarnhem.nl.

Vriendelijke groet, Michel Petri

Klik op onderstaand plaatje om te vergroten en/of te printen: