Start catechese

Op dinsdag 14 september a.s. starten we weer met catechese!

Catechese is: leren over God, geloof en kerk. Door informatie te krijgen, maar ook door vragen te stellen en er samen over door te praten.

Als Kruiskerk vinden we het heel belangrijk dat je ontdekt wat het christelijk geloof inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Ben je 12 jaar of ouder en/of ga je naar de middelbare school, dan ben je van harte welkom!*

De catecheseavonden zijn altijd om de week op dinsdag van 19.15 – 20.30 uur. In dit Catechese katern 2021-2022 DEF vind je de data voor het hele seizoen en alles wat je verder moet weten. Let op: er zijn een paar afwijkende data vanwege de vakanties.

We hopen we dat we dit seizoen elkaar zoveel mogelijk in het echt kunnen zien. Als dat vanwege corona niet kan, gaan we verder via MSTeams.

Jij komt toch ook?

Tot de 14e!

Taco, Marco, Esther en Pauline

*Omdat er van 12 september tot 28 november a.s. ook een Youth Alpha Cursus wordt georganiseerd, is met name de catechese voor 16+ iets anders georganiseerd dan je gewend bent. Meer uitleg hierover vind je ook in het boekje.