Startzondag 9 september a.s.

Beste gemeenteleden,

In september is voor verreweg de meesten van ons de zomervakantie echt voorbij, hoewel we wellicht nog van veel prachtige avonden kunnen genieten.

In ieder geval zal de hoeveelheid activiteiten in de Kruiskerk in die maand weer naar een hoger niveau gaan. We hopen weer op een mooi en opbouwend seizoen met elkaar.

Het is inmiddels een goede traditie geworden om na de zomermaanden samen op een feestelijke manier van start te gaan op, jawel, Startzondag. Dit jaar op 9 september, Deo Volente.

De startzondag wordt dit jaar voorbereid door de MusiCreate kring en wandelkring ‘De Doorstappers’. Tijdens deze startzondag schalen we onze normale kringactiviteiten op, zodat u en jij creatief met muziek en zang aan de slag kunt of een mooie wandeling kunt maken, waarbij er onderweg gelegenheid is om over geloofsvragen te praten. Mocht u liever naar de preekbespreking gaan, dan kan dat dit jaar ook weer! Bij alle activiteiten hoort op zo’n dag uiteraard een gezonde dosis gezelligheid.

Uiteraard hebben we ook aan de kinderen gedacht: Voor de allerkleinsten zal er oppas zijn. Voor de jonge kinderen zijn er spelletjes in gymzaal ‘de Malburcht’ en voor de wat oudere kinderen wordt er een speurtocht georganiseerd.

Hoewel verassingen ook leuk kunnen zijn, hebben we ervoor gekozen het volledige programma alvast te publiceren, zodat u bijvoorbeeld weet dat u wandelschoenen kunt meenemen, uw stem in optimale conditie kunt brengen en weet wat er voor de kinderen georganiseerd is.

Hieronder vindt u het programma voor startzondag 2018:

Tijd: Activiteit:
09:30 – 11:00 Kerkdienst
11:00 – 11:30 Koffiedrinken
11:30 – 13:00 Keuzeprogramma & activiteiten voor kinderen
13:00 – 13:30 Lunch op binnenplein
13:30 – 14:00 Sing-out in kerkzaal met Sela en Wouter Vink

Activiteiten (11:30 – 13:00) voor de kinderen per leeftijdsgroep:

Activiteit: Leeftijd: (Start)locatie:
Oppas 0-4 jaar Kerkhuis
Spelletjes in gymzaal Groep 1 en 2 basisschool De Malburcht, Graslaan 97F, (6 minuten lopen vanaf kerk)
Speurtocht Groep 3 – 8 basisschool Kruispunt, zaaldeel bij keuken

Keuzeprogramma voor jeugd/volwassenen:

Activiteit: (Start)locatie:
Korte wandeling (4km, buggy’s kunnen mee) Fietsenstalling
Lange wandeling (6km) Hoofdingang kerk. Let op: Eerst lunchpakketje meepakken.
Preekbespreking Kruispunt, zaaldeel bij Hizkiazaal
MusiCreate Workshop met Sela Kerkzaal

VAN HARTE UITGENODIGD OP ONZE STARTZONDAG!

Organisatie:

Wandelkring ‘De Doorstappers’