Succes met je examen!

Het is zover… de landelijke examens in het voortgezet onderwijs zijn in volle gang!

De Kruiskerk wenst alle examenkandidaten héél veel succes! We denken aan jullie en bidden voor jullie – en natuurlijk hopen we samen met jullie op een goede uitslag.

Anita Abbring Jongeren- en gezinswerker Kruiskerk

PS: we willen graag alle namen verzamelen van degenen die examen moeten doen, zodat we niemand zullen vergeten in de week van de uitslagen. Geven jullie je naam (of die van zoon of dochter) door aan mij? Stuur een berichtje naar: 06-51184311 of anita.kruiskerk@gmail.com!