TafelTijd

ZONDAG 25 APRIL of ZONDAG 16 MEI 2021 VAN 19:30 – 21:00

TafelTijd Arnhem / Koepelkerk, een evenement van Wijdekerk.nl, in de Koepelkerk.

Deelname is gratis.

Geloof je en/of ben je LHBT+? Of gewoon geïnteresseerd? Ga met elkaar aan tafel onder genot van een fijne maaltijd in gesprek over zingeving en geloof.

Wegens de corona-maatregelen is er helaas geen gedeelde maaltijd, wel is er koffie/thee/anders.

TafelTijd is een initiatief van Wijdekerk om door het land heen met LHBT+’ers en betrokkenen samen kerk te zijn. Centraal staat: niet elkaar overtuigen, maar inspireren, steunen, bemoedigen en aanvaarden in de liefde van Jezus Christus.

Iedereen is van harte welkom, wel is het belangrijk om je aan te melden i.v.m. corona-maatregelen. Er zijn per avond maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Geef duidelijk aan voor welke avond je je opgeeft.

Aanmelden kan alleen via: tafeltijdarnhem@gmail.com.

Voor meer algemene informatie: info@wijdekerk.nl

De locatie is in het centrum van Arnhem, een paar minuten lopen vanaf het centraal station.