Alsnog thuis kijken naar de kerkdienst

Vanwege een technische storing, mogelijk overbelasting, kon een groot aantal gemeenteleden vanochtend niet naar de kerkdienst via Kerkomroep kijken.

Als het goed is, kan dat later vandaag wel weer.

Daarnaast wordt de dienst vanmiddag op ons YouTube kanaal van de Kruiskerk geplaatst, zodat deze ook daar alsnog bekeken kan worden. Naar verwachting is deze opname rond 16.00 uur online. KLIK: Dienst op Youtube kanaal

• nieuws

• nieuwsbrief nummer Alsnog de dienst bekijken
  • Alsnog thuis kijken naar de kerkdienst