Uitvaart Hanneke Witteveen

Beste gemeenteleden,

In aanvulling op het overlijdensbericht van Hanneke Witteveen, hierbij informatie over de uitvaart, met de rechtstreekse link naar de Dankdienst:

Op D.V. woensdag 17 februari zal de begrafenis plaatsvinden op natuurbegraafplaats Heidepol. Vanwege de bijzondere tijd waarin we leven zal dit in besloten kring zijn.

Om 12:30 uur zal in de Kruiskerk een dankdienst voor haar leven worden gehouden, eveneens in besloten kring, maar te volgen via een livestream op ons Youtube-kanaal.

Wij worden allen uitgenodigd om voorafgaand aan de Dankdienst aan te sluiten bij de erehaag die als laatste eerbetoon aan Hanneke vanaf het huis van Henry en Hanneke wordt gevormd. Degenen die daarbij aansluiten, wordt gevraagd op 17 februari om 11:35 uur aanwezig te zijn aan de Brinksestraat 8 in Arnhem en de aanwijzingen van de uitvaartmedewerker te volgen.