Uw gift… het vervolg

Bent u benieuwd wat er het afgelopen jaar met uw gift is gedaan? Lees verder!

In 2020 zijn er een aantal gemeenteleden geweest die zelf een collectedoel aandroegen. Vaak schreven ze er een stukje over, of maakten zelfs een filmpje. Vervolgens gaf u uw gift… – en toen?
Een greep:

  • Rachel Koning vroeg steun voor het project van Compassion op de Filipijnen waaraan ze meewerkt. Daar is op 12 juli 2020 voor gecollecteerd, de opbrengst was maar liefst € 882,50. In april 2021 plaatste ze zelf een bedankbericht op de website van de kerk en een update over het vervolg van dit project. De stroopwafelactie is inmiddels voorbij, maar u kunt zich nog steeds aanmelden als sponsor. https://www.kruiskerk-arnhem.nl/stroopwafelactie/
  • Ook Stichting Generatio werd voorgedragen. Er werd op 21 juni 2020 voor gecollecteerd, en ondanks dat er iets mis ging met het geschreven stukje (het verscheen pas na de collecte op de site – oeps!) was de opbrengst toch nog € 466,75. We hebben een brief van hen ontvangen waarin ze ons hartelijk danken voor onze ondersteuning. Ze voegen eraan toe: ‘we zijn ervan overtuigd dat we als Generatio nog veel werk te verzetten hebben in de ondersteuning van jonge mensen en de verbondenheid met de oudere generaties. Bidt u met ons mee voor de generaties in ons land?’
  • Tenslotte een bericht van het Lamb Hospital in Bangladesh: ook van hen een hartelijk dank voor onze gift! We collecteerden voor hen op 20 september 2020 en er werd € 775,93 opgehaald. Er werden 4 oximeters van aangeschaft: dure apparaten die zuurstofwaarden in het bloed meten, voor de behandeling van Covid-patiënten noodzakelijk.

Als diaconaal team merken we dat collectedoelen waarbij persoonlijke betrokkenheid is, het goed ‘doen’. Aarzel dus niet contact te zoeken met de diaconie als u zelf betrokken bent bij een doel en daarvoor zou willen collecteren (2021 loopt al aardig vol, dus niet te lang wachten).

Hartelijke groet vanuit de DR!

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl

Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem