Vacature jongeren- en gezinswerker

Functieomschrijving
De Kruiskerk in Arnhem zoekt een enthousiaste en professionele jongeren- en gezinswerker (m/v). Ben jij die creatieve en enthousiaste pionier die zijn eigen droom voor het jeugdwerk over kan brengen op vrijwilligers, dan willen we graag met jou in contact komen. Wij zoeken iemand die ons wil helpen om de volgende generatie iets te laten zien van de grote daden van God.

Dit ga je doen
Als jongeren- en gezinswerker van onze gemeente bouw je, samen met ons voorgangersteam, aan een positief leef- en leerklimaat om jonge mensen te begeleiden bij het maken van een keuze voor Jezus Christus. Daarnaast ondersteun je ouders bij de geloofsopvoeding van hun kinderen.

Je werkomgeving
De Kruiskerk in Arnhem is een Samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Nederlands Gereformeerde Kerk, en telt meer dan 800 leden. Onze kerk staat in de wijk Malburgen (Arnhem-Zuid) en de gemeenteleden wonen in de brede omgeving van Arnhem. Onze wekelijkse erediensten zijn een echte ontmoetingsplek waar we God eren en elkaar ontmoeten. Binnen het jeugdwerk zijn meer dan 50 mensen actief die op verschillende manieren jonge mensen helpen in hun zoektocht naar de plek van God in hun leven.

Jouw profiel

• Ben jij een belijdend christen, enthousiast en actief lid van een kerkelijke gemeente die in eenzelfde geloofstraditie staat als de NGK en de CGK?
  • Heb je een hart voor Jezus en voor kinderen/jongeren en hun ouders?
  • Ben je geschoold in jeugd- en jongerenwerk op minimaal hbo-niveau (of je bent bereid een dergelijke opleiding te volgen) en heb je aantoonbare ervaring in het werken met jongeren en hun ouders?
  • Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen, zodat je predikanten en vrijwilligers kunt toerusten, trainen en coachen om het ontwikkelde beleid uit te voeren?

Dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren!

• een inspirerende werkomgeving in een bruisende gemeente
  • een aanstelling voor een jaar met uitzicht op verlenging
  • een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring
  • een 24-urige werkweek

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 20 februari 2018 naar Reinier Sanders te sturen.
Lisdoddelaan 30 / 6832EC / Arnhem of mail naar clusterjeugd@kruiskerk-arnhem.nl
? Wil je meer informatie dan kun je van dinsdag t/m donderdag (na 20:00 uur) Reinier Sanders bereiken op 06-203 799 21. Een uitgebreide profielschets vind je hier

Meer informatie over onze kerk vind je op  www.kruiskerk-arnhem.nl.