Verdiepingsgroep jongvolwassenen

Startavond verdiepingsgroep op 18-9-2018

Dit seizoen starten we met een nieuwe vorm voor het geloofsgesprek van jongvolwassenen, onder leiding van Anita van Kranenburg en ds Taco Postuma. Voor alle jongvolwassenen vanaf 18 jaar èn alle jongeren onder de 18 die al belijdenis hebben gedaan of overwegen dat komend seizoen te gaan doen.

De eerste avond zal 18 september 2018 zijn.

Voor aanmelding (of vragen) kun je terecht bij Anita van Kranenburg, jongerenwerker (jeugdwerker@kruiskerk-arnhem.nl