Vertalers gezocht

Oproep: vertalers gezocht!

Zijn wij op zoek naar jou?

• Spreek je goed Engels?
  • Vind je het leuk om in contact te komen met asielzoekers of met andere mensen die de Nederlandse taal niet beheersen?
  • Wil je graag je steentje bijdragen in de kerkdiensten?

Meld je dan aan bij het team vertalers! We zijn op zoek naar mensen die (bij toerbeurt) live de dienst willen vertalen voor niet-Nederlandstalige bezoekers van onze kerkdiensten.

Je kunt je opgeven bij de aanwezige vertaler in de dienst, of stuur een mailtje naar goedewetering@kpnplanet.nl

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.