Vier Kerst met LEV in Arnhem!

LEV heeft dit najaar haar eerste volledige kerstalbum uitgebracht, met de titel ‘Wat een geweldige nacht’ en trekt in december door Nederland om kerst met jou te vieren!

Na de enthousiaste reacties op de uitverkochte kerstconcerten van de afgelopen twee jaar, heeft LEV besloten dit jaar kerst eens echt goed te vieren. Enerzijds door het uitbrengen van een eigen kerstalbum, maar daarnaast hebben ze ook een feestelijke kersttour door Nederland gepland. En: de band komt ook naar Arnhem!

Het eerste kerstalbum van LEV kreeg de afgelopen jaren stapsgewijs vorm. Voor de kerstconcerten van afgelopen jaren schreef de band nieuwe kerstliederen en werden bestaande, tijdloze kerstklassiekers in de herkenbare stijl en sfeer van het overige LEV-repertoire gestoken. Het album ‘Wat een geweldige nacht!’, is een volwaardig album geworden, met een mengeling van bestaande kerstliederen en nieuw, eigen materiaal. Met deze verzameling liederen belicht LEV kerst zoals het was, zoals het vandaag de dag is en zoals het mag zijn voor mensen. En dat verhaal wil de band graag met jou delen tijdens een avondvullend programma!

Op vrijdagavond 21 december komt LEV naar Arnhem in de Kruiskerk om kerst met jou te vieren. Kom ook om samen te zingen, te luisteren naar de nieuwe liedjes van het kerstalbum en laat je bemoedigen en inspireren. De avonden krijgen volop kerstsfeer met fakkels, hapjes en drankjes.

Laat je meenemen naar die geweldige nacht, 2000 jaar geleden, toen de Zoon van God werd geboren in een eenvoudige stal in Bethlehem. Vier samen met LEV geboorte van Jezus en ontdek wat Zijn komst naar de wereld voor jou vandaag betekent.

Je kunt je kaartjes bestellen via www.truetickets.nl/lev.