Voedselbank

Als gemeente hebben we een aantal collectes gehad voor de voedselbank. Deze stonden al enige tijd geleden op het collecterooster. In totaal hebben we € 2.453,36 ontvangen. Door de beperkingen in de afgelopen tijd is het er niet eerder van gekomen om het bedrag te overhandigen. Dat hebben we in januari gedaan. We hebben afgesproken dat het geld gebruikt gaat worden voor de kinderen uit gezinnen die gebruik maken van de voedselbank.

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan dit mooie bedrag.

De diaconie.

NB De inzameling in de maand februari 2022 is:

Pasta (volkoren) en olie (olijf of zonnenbloem)

Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.