Week van gebed 17 t/m 24 januari 2021

Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. In Arnhem willen we in de week van 17 t/m 24 januari 2021 hieraan van harte meedoen. Verspreid over 8 dagen zullen diverse kerken invulling geven aan momenten van gebed… en het is mogelijk om dit online te volgen!

De jaarlijkse Week van gebed voor eenheid wordt landelijk voorbereid door MissieNederland en de Raad van Kerken, www.weekvangebed.nl.
In Arnhem nemen individuele kerken, aangesloten bij Raad van kerken of Hart voor Arnhem, de organisatie en verantwoordelijkheid voor het gebedsmoment op de eigen locatie. Onze Kruiskerk staat geagendeerd op 22 januari a.s. om 20.00 uur en is alleen online te volgen.
We zien uit naar weer een fijne Week van gebed! Zet u de data vast in de agenda’s?

Namens Raad van kerken & Hart voor Arnhem,
Hartelijke groet,