Wegwijzerkampen

Plannen voor zomervakantie 2019??

Misschien gaan jullie in het gezin binnenkort wel nadenken over de vakantiebestemming voor zomervakantie 2019. Voor jongeren vanaf 16 jaar zou dat maar zo Armenië kunnen worden (met de droomreis), maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven.

Ik wil graag de Wegwijzerkampen onder de aandacht brengen bij de gezinnen van de Kruiskerk (https://www.wegwijzerkampen.nl/). Een leuke kampweek, waarin de liefde van God wordt gedeeld met de kinderen en tieners, is een absolute aanrader voor een lange zomervakantie!

Van harte aanbevolen – zie het persbericht Wegwijzerkampen 2019!

Anita van Kranenburg,
Jongeren- en gezinswerker Kruiskerk