Werk in uitvoering

In verband met het onderhoudsplan 2018 is er een begin gemaakt met het vervangen van de enkele beglazing in de kerkzaal in isolatieglas en het schilderwerk van het beton aan de buitenzijde van het kerkgebouw.

Rond het kerkgebouw zal tijdens de werkzaamheden een steiger geplaatst worden. Totaal gaan de werkzaamheden afhankelijk van het weer ongeveer 3 weken duren. Tijdens de werkzaamheden aan de beglazing ( 5 dagen) is de kerkzaal niet toegankelijk.

De kosters zijn de op de hoogte welke dagen het betreft.

Commissie van Beheer