Alpha-cursus

Vraag jij je soms ook af waar je voor leeft? En wat de diepste zin van jouw bestaan is? De Alpha cursus geeft heldere antwoorden op allerlei levensvragen. Vanuit de basis van het christelijk geloof kun je ontdekken wie je werkelijk bent en waarvoor je bent bedoeld. Het raakt je hart en prikkelt je verstand!

“Ik vond het fantastisch om te horen over de ervaringen van anderen. Wanneer we, na de algemene inleiding, in onze kleine groep het onderwerp van die avond verder bespraken, deelden we allerlei vragen en twijfels met elkaar. De oprechte emoties van anderen raakten me diep en lieten me zien dat het geloof in God niet eenvoudig is en mensen kan veranderen. Na tien weken Alpha-cursus voel ik me dichterbij God staan en ben ik me nog meer bewust van Zijn liefde voor ons mensen. De Alpha-cursus is een aanrader voor iedereen!”

“Nu God eenmaal in mijn leven is, verander ik steeds meer, van binnen uit. Niet omdat dat moet (dat was ook mijn vooroordeel in het begin), maar omdat ik dat wil. Ook in mijn omgeving merken mensen dat ik veranderd ben en nog steeds verander. Ik heb het gevoel een tweede kans te hebben gekregen en die grijp ik met beide handen aan. Dus als je ook zoekende bent, dan is de Alpha-cursus een goede keus om je zoektocht te beginnen.”

Wil je meer informatie, of wil jij je alvast opgeven voor de Alpha-cursus, neem dan contact op met Natascha de Goey: natasdegoey@hotmail.com

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 10.00 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl

Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem