Youth Alpha

Wat is Youth Alpha?
Youth Alpha is bedoeld voor jongeren van 14-21 jaar. Jongeren melden zich aan als ze vragen hebben over het leven en geloof, als ze zin hebben in een relaxte tijd met elkaar en/of als ze duidelijke antwoorden zoeken. Youth Alpha is ook een plek waar je vrienden/vriendinnen mee naar toe kunt nemen. In tien avonden en een weekend gaan we op een relaxte manier op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof. We eten samen, er is een praatje, een gesprek en veel gezelligheid.

Moeten jongeren (gaan) geloven in God?
Nee, Youth Alpha gaat over de basis van het christelijk geloof. De inhoud gaat over wat de meeste christenen geloven. Wat jongeren wel of niet geloven na de cursus is helemaal aan hen zelf!

Voor meer informatie kunt je terecht op alpha-cursus@kruiskerk-arnhem.nl