Leven in Schuytgraaf

Leven in Schuytgraaf is…
Leven in Schuytgraaf is elkaar ontmoeten in de wijk Schuytgraaf. Op een ontspannen manier bieden wij een plek voor mensen die op zoek zijn naar rust, bezinning en God.

Leven in Schuytgraaf heeft een christelijke basis en wil er zijn voor iedereen. Bij Leven in Schuytgraaf zijn mensen van allerlei kerken betrokken die graag bijdragen aan de opbloei van de wijk.

Leven in Schuytgraaf is zoeken naar wat geloven betekent voor het leven; school, werk, relaties en vrije tijd. We doen dat met cursussen, maaltijden, ontmoetingen, kinderwerk en nog veel meer.

Leven in Schuytgraaf is bouwen aan een nieuw netwerk in de wijk.

Leven in Schuytgraaf bruist. Er ontstaan regelmatig nieuwe initiatieven. Voor actuele tijden en locaties, zie de agenda op onze site en volg ons op Twitter  en Facebook.

Meer informatie of contact? Mail ons via info@leveninschuytgraaf.nl

Wil je geïnformeerd worden of bijdragen aan het werk van Leven in Schuytgraaf? Word dan vriend van Leven in Schuytgraaf.

Financieel bijdragen kan via NL55INGB0006339726 t.n.v. Leven in Schuytgraaf.