soepcafé

Soep voor de Malburgers
Het soepcafé is in januari 2014 gestart door de kerkindebuurtkring. We zijn deze avonden begonnen vanuit onze visie: in de buurt zijn vanuit de liefde van Christus. We werken samen met broeders en zusters uit de Koepelkerk die ook in de wijk Malburgen wonen. Zij vervullen de rol van gastheer/vrouw en helpen bij het maken van de soep en het brood.

De bezoekers komen uit de wijk rondom de Kruiskerk. Iedere 3e woensdag in de maand, van 18:00 uur tot 19:00 uur staan de tafels gezellig gedekt in de Hizkiazaal. De ingang is bij het inloophuis. Er is verse soep, belegd Turks brood en broodjes knakworst. We sluiten de maaltijd af met koffie en thee met een chocolaatje. Dit alles kost slechts 1,50 Euro. In een ongedwongen sfeer genieten we van het eten en hebben we de tijd om gezellig met elkaar te praten.

Het soepcafé wordt gecoördineerd door Aike Hilvers, Jeannette van Maaren en Hanneke Petri.