voedselbank

Uitgiftepunt voedselbank Malburgen
Sinds 2006 stelt de Kruiskerk de zaaltjes van het zogeheten Kruispunt beschikbaar om voedselpakketten uit te delen. Voor de voedselbank is ons gebouw daarmee een centraal punt in de wijk Malburgen. Dit was één van de eerste uitgiftepunten in Arnhem.

Voor mensen die een voedselpakket komen halen is het gebouw makkelijk te vinden. Het wordt nogal eens omschreven als ‘de kerk op de hoek’. Je kunt niet zomaar een pakket komen halen. Daarvoor moet je van tevoren gescreend worden door de voedselbank op basis van gegevens van hulpverleners.

Op de website van de voedselbank in Arnhem is veel informatie te vinden, onder andere over de criteria waaraan je moet voldoen om een pakket te kunnen krijgen.

De voedselbank is afhankelijk van gratis aangeboden producten. Elke week zijn er vele vrijwilligers bezig om al deze producten tot pakketten te verwerken, zodat er op vrijdag voor elke aanvrager weer een pakket klaar staat bij een van de 23 uitgiftepunten.

een kerk, wat is dat?

Wat is een kerk eigenlijk?
Wat geloven mensen daar?
Vind de antwoorden hier!

alpha-cursus

Is er meer? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons?
Alpha, het raakt je hart!

komende diensten

Zondag zijn er weer diensten, kom gezellig langs, kijk hier voor meer info over deze diensten.

in kerkelijke kringen

Wij zijn een kerk van kringen. Bekijk de verschillende kringen van onze kerk.
Elke zondag ben je van harte welkom in onze kerkdiensten in de Kruiskerk in Arnhem-Zuid, Lisdoddelaan 30. Aanvang: 09:30 en 16:30 uur.

Kijk hier voor meer informatie over de diensten.

De diensten zijn ook live te beluisteren via www.kerkomroep.nl
Kruiskerk Arnhem samenwerkingsgemeente Christelijke Gereformeerde Kerk/Nederlands Gereformeerde Kerk
Kruiskerk Arnhem

Kruiskerk Arnhem