Youth Alpha

Vanaf zondag 18 februari a.s. wordt in Arnhem een interkerkelijke Youth Alpha aangeboden.

Youth Alpha?
Youth Alpha is bedoeld voor jongeren van 14 t/m 21 jaar. Meld je aan als je vragen hebt over het leven en geloof, je zin hebt in een relaxte tijd met elkaar of duidelijke antwoorden zoekt. Youth Alpha is ook een plek waar je je vrienden/vriendinnen mee naar toe kunt nemen. In acht zondagavonden en een weekend ga je op een ontspannen manier op zoek naar de betekenis van het christelijk geloof. We eten samen, er is een praatje, een gesprek en veel gezelligheid.

Moet ik (gaan) geloven in God?
Nee, Youth Alpha gaat over de basis van het christelijk geloof. De inhoud gaat over wat de meeste christenen geloven. Wat jij wel of niet gelooft na de cursus is helemaal aan jou!

Kosten?
Deelname aan Youth Alpha is gratis. Wel vragen we een eenmalige bijdrage van € 20 als tegemoetkoming in de kosten van het YA-weekend.

Opgeven?
Check voor meer info www.alphayouth.nl of geef je direct op: youthalphaarnhem@gmail.com

In de agenda: 18/02/2018, 8x zondagavond, Evangelische Basisschool De Rank (Rijkerswoerd), Pythagorasstraat 9, 17:15u – 20:15u

Heb je vragen, dan kun je altijd Jacco Abbring benaderen op 06-43433672 of mail naar jaccoabbring@gmail.com.