Zing mee met Capella Arnhem

Christelijk Kamerkoor Capella heeft ruimte voor nieuwe leden

Sinds kort komen we – na ruim een jaar – als koor weer op woensdagavond bij elkaar. Wat hebben we het samen zingen gemist!

Misschien zingt u of zing jij ook graag. Kom gerust eens een repetitie van ons bijwonen. Om de sfeer te proeven, een beeld te krijgen van ons koor en van de muziek die we zingen. Er is in alle stemgroepen plek voor nieuwe leden. Wij zijn een christelijk kamerkoor en onder de bezielende leiding van dirigent Jan van Dijk zingen we klassieke muziek uit allerlei tijden en in allerlei stijlen.

Momenteel werken we aan prachtige muziek van William Lloyd Webber. We repeteren in de Dorpskerk in Schaarsbergen en houden ons daarbij aan de geldende maatregelen.

Meer weten over ons koor? Bekijk onze website capella-arnhem.nl. Repetitie bezoeken of meer informatie aanvragen? Mail naar info@capella-arnhem.nl of bel 06-49682795 (Martha Pieper). We gaan voor de zomervakantie nog door tot medio juli.

Van harte welkom!