Zondag voor de vervolgde kerk

“Ze kunnen onze gebouwen sluiten, maar de kerk blijft bestaan, want wij zijn de kerk.” (Kabil, N.Afrika)

Zondag voor de vervolgde kerk. 7 juni 2020.

Komend zondag is de zondag voor de vervolgde kerk. Graag wilde de Open Doors gebedsgroep aandacht aan deze zondag besteden in onze eigen Kruiskerkdienst en u zult in de dienst zien dat dat zeker is gelukt! Er komt een collecte voor Open Doors, iemand vertelt over het werk wereldwijd en in de gebeden schenken we aandacht aan de vervolgde broers en zussen, die door de coronacrisis nauwelijks bezocht kunnen worden en onze gebeden meer dan nodig hebben. Wat fijn om te weten dat het lichaam van Christus, de kerk wereldwijd, in de Geest is verbonden.

Over de nieuwe aanpak van Open Doors in Nederland en Vlaanderen het volgende:

De livestream “Zondag voor de Vervolgde Kerk” vindt plaats op zondagochtend 7 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur. De krachten zijn hiervoor gebundeld met Groot Nieuws Radio en de dienst wordt voorgegaan door ds. Ron van der Spoel.

Te volgen via de livestream op de websites en YouTube-kanalen van GNR en Open Doors.

Nacht van gebed. 12-13 juni 2020.

Ook hieraan willen we graag aandacht besteden, ondanks de beperkingen. Vanuit huis kunt u via een 4 uur durende livestream samen met ons bidden, zingen, kijken naar indrukwekkende video’s en luisteren naar korte toespraken.

Zo verbinden we ons met onze broeders en zusters in de rest van de wereld en met elkaar.

Ga naar opendoors.nl/nacht van gebed voor meer informatie en meld u aan. Dan ontvangt u voor 12 juni de link naar de livestream waar u de Nacht van Gebed kunt volgen en kunt meebidden. Ook het bijbehorende boekje met gebedspunten ontvangt u dan.

Ga op vrijdagavond 12 juni naar opendoors.nl/nacht en doe mee.

De leden van de Open Doors gebedsgroep van onze kerk doen ook vanuit eigen huis mee op vrijdagavond 12 juni.

• nieuws

• nieuwsbrief nummer 2020-11
  • Zondag voor de vervolgde kerk
  • een kerk, wat is dat?